Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016



Συνάδελφοι,

Με τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, καλούμαστε να εκλέξουμε τα όργανα που θα μας εκπροσωπήσουν στο πειθαρχικό συμβούλιο και στην αντιπροσωπία του Τ.Ε.Ε. Η περίοδος που διανύουμε έφερε το κλάδο μας σε πολύ δυσχερή θέση επαγγελματικά και κοινωνικά. Ελπίδα όλων μας είναι να αποκτήσουν ξανά οι μηχανικοί  όραμα, στόχους και δημιουργικότητα. Να καταξιωθεί ο καθένας από εμάς και να  αντιμετωπίζεται από τη κοινωνία με το σεβασμό που του αρμόζει. Πάντα ο ρόλος του μηχανικού ήταν πρωταγωνιστικός, με νέες ιδέες, καινοτομίες και δράσεις.     
Μου δίδεται η ευκαιρία με τις εκλογές αυτές ως υποψήφιος στο συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – Δ.Ο.Μ.Η., να συμβάλω και εγώ με τη δική σας ψήφο, ώστε να γίνει μια νέα αρχή, μακριά από πολιτικές και συμφέροντα, με γνώμονα την ανανέωση του σκοπού λειτουργίας που εξυπηρετεί το ΤΕΕ σχετικά με τη διασφάλιση των συμφερόντων του κλάδου μας και τη βελτίωση των προβλημάτων του Νομού μας. 
Η Δημιουργική Ομάδα Μηχανικών – Δ.Ο.Μ.Η. είναι πρωτοσύστατος συνδυασμός που περιέχει στο σύνολό του αξιόλογους συναδέλφους με  δυναμισμό, γνώση, όρεξη για συλλογική δουλειά και ανιδιοτέλεια, στοιχεία απαραίτητα για την υλοποίηση του προγράμματος της.    
Εύχομαι πραγματικά οι εκλογές αυτές να δώσουν νέα πνοή στο έργο που καλείτε να επιτελέσει το Τ.Ε.Ε.   

Με τιμή,
Αργύριος Κουφαλέξης   

Ο Αργύριος Κουφαλέξης είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός (κατεύθυνση δομοστατικού) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Αποφοίτησε το έτος 1996 αφού πρώτα απέκτησε το πτυχίο του εκπαιδευτικού - τεχνολόγου πολιτικού μηχανικού της Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ - Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. το έτος 1989. Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 1996. Δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στη περιοχή της Σκύρου, αλλά και της Χαλκίδας. Εργάζεται για περισσότερα από 20 ως ελεύθερος επαγγελματίας στο τομέα της ειδικότητάς του. Παράλληλα, είναι ενεργειακός επιθεωρητής με αριθμό ΕΥΕΠΕΝ 6619, και ελεγκτής δόμησης με αριθμό 148. Παντρεμένος από το 1996 και πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου